REIKIresa till Wanja Twan i Kanada

OBS? Plötsligt händer det! Resan är FULLBOKAD

REiKIresa till Wanja Twan i Kanada. 17-28 april 2018
http://www.thesalal.com/outdoor-activities.html
Pris: 29 900 kr

Flyg:
17 April Luleå – Arlanda 11.05 – 12.25
Arlanda – Keflavik 14.20 – 15.30
Keflavik – Vancover 17.15 – 17.50
27 April Vancover – Keflavik 15.45 – 06.00 (ank. 28 April)
28 April Keflavik – Arlanda 07.35 – 12.30
28 April Arlanda – Luleå 15.05 – 16.20

Färja t.o.r Vancover – Victoria Vancover Island (ca 1 1/2 tim/resa)

Vi är inviterade till Wanja Twans vackra anläggning The Salal på Vancover Island. Anläggningen drivs av hennes dotter Annelie Twan och Annelies man Don, tillsammans med flera ledare som bär vidare ursprungsbefolkningarnas traditioner sen lång tid. Urbefolkningen benämns bl.a. som First Nations peoples i Kanada.

Vi kommer att bo och äta alla våra måltider på anläggningen och under våra dagar kommer vi att ha ett program som dels leds av personalen på plats och vissa delar håller vi i själva. Vi kommer att få ta del avi native trumcirklar, guidad ljudmeditation och Yoga. I programmet ingår även Ayurvedisk matlagningskurs, native workshop där vi gör våra egna skallror och en heldag i sweatlodge/svetthydda. I området finns fina vandringsstigar och vi kommer att bli inviterade till deras labyrinter som vi också kan vandra i under vår egentid. Vi kommer också att vistas i tystnad.

De har en punkt som heter REIKI-sharing där vi hoppas att grandmaster Wanja Twan kan vara med. Wanja är 84 år och har varit lite sjuk. intentionen är att hon kommer att delta och hon längtar efter att få möta oss. Wanja är en innerlig person med stort hjärta. En fantastisk bärare och lärarae av Reiki traditionen. Hon är mig nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *