Längtans retreat – Lillskorvgrundet

Retreat på Lill-Skorven fre 24/8 ca kl 13.30 – sön 26/8 ca kl 15.30

Sista helgen i augusti månad är du välkommen att följa med oss på retreat i Längtan, en helg för andlig tillväxt och hjärnvila. Målet är att vara i hjärtats kraft och träna våra inre ledarmuskler.

Den lilla och gästvänliga ön Lill-Skorven ligger i vackra Luleå skärgård. Vi åker båt från Kallax hamn och bor i Längtan, ett enkelt och mysigt skärgårdsboende. Stugan har egen bastu och badtunna för renade bad och havet alldeles in på knuten. Vi har tillgång till både inne- och utekök för gemensam matlagning. Vi använder oss av elden, trumman – de olika riktningarna, mediterar i soluppgång och solnedgång – välkommen till en helg då energi, glädje och medveten närvaro fyller våra dagar.

PS Eftersom vi inte kan styra över vädret så finns det ett förbehåll inför retreaten. Kuling eller storm kan bli en aber…

I retreaten ingår:

Enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, meditationer och energimedicinövningar. Ceremonier, vissa under tystnad. Under tystnaden skapas möjligheter att utforska det inre universumet.

Frukost önskemålen brukar vara individuella och du tar själv med det just du vill ha. Lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten. Vi använder mestadels ekologiska och närproducerade råvaror i matlagningen.

Vi bor i flerbäddsrum. Stugan har två sovrum, ett loft och en sovstuga. Det finns madrasser, några täcken och kuddar. Ta med sovsäck, handduk och sänglinne. Det finns rinnande vatten i stugan och utedass.

Pris 3666 kr/person
Boka tidigt rabatt 333 kr om du bokar in dig snarast/ senast 1 juni.

Kontakta mig och betala sedan in 1000kr (avdragen rabatt) via Swish: 070- 6364384 eller BG: 5944-7102 och platsen är DIN!

Bokningsavgift är återbetalningsbar endast om vi/arrangörer ställer in retreaten av någon orsak!
OBS: BEGRÄNSAT antal platser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *