Retreat i hjärtats glädje

Retreaten i Melderstein gav tid för affirmationer, behandlingar, god mat, meditation, närhet, samvaro, tystnad, bastu och snöbad, fina samtal, goda skratt, ögonyoga m.m.

Det känns helt fantastiskt att få ta del av olika människors livsöden och talanger. Det går inte att beskriva känslan av fridfullhet som fyller personer och rum när tiden ges för gemensam tystnad. Jag känner så stor tacksamhet att få bevittna när stjärnögon tänds.

Nästa planerade retreat blir 1:a helgen i juni och vi har bokat in oss på herrgården igen. Då är det försommar och vi har tillgång till den vackra kyrkbyggnaden där våra sessioner kommer att ske. Längtar!

Reflektioner från våra fina, fina deltagare:

Lena: mycket att bearbet, tar med mig känslan av att det finns stora möjligheter, stor tacksamhet. Leif: större verktygslåda, fin samvaro. Sabina: inre lugn – kan andas – hem och skapa! Marie: tystnaden tog fram mycket gammalt och jobbigt, mysig samvaro, fina människor. Marit: känns helt fantastiskt, mycket energi, kan slappna av, har en varm känsla. Helen: lugn, påfylld, påminnelse. Carola: allvar/busighet, skratt och tårar, stöd att hitta sina svar.  Marita: tacksam, fortsätta sin resa – ta upp tråden, tystnaden var stark att använda som ett verktyg, gav lugn.  Åsa: trumman var mäktig, lärt mig mycket, jobbat med mig själv, öppnat dörrar, tar fram jobbiga saker.  Marie: mycket att ta in, fantastiskt, tystnaden gav mycket – fick gärna vara längre, ta tid att bearbeta.  Grete: glad att vara här, tuff period innan, fyllt på lagret med energi, känner lätthet – har varit trögt och kämpigt. Niklas: tacksamhet, mycket att bearbeta och ta in,tar tid att landa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *