Varför begränsa sig?

Jag är. Här och nu.

Jag har ingen aning om vad som väntar runt hörnet och jag vet inget om morgondagen även om jag som de flesta andra har en plan. Det jag vet just nu är att jag sitter i massagestolen för andra gången idag och tar ben och fotmassage. Solen strålar in och värmer upp hela uterummet.

Jag kisar ut genom fönstren och hänförs av allt det vita. Snön har lagt sig som ett gigantiskt täcke över hela gården. I blickfånget står Gaiakåtan som är mjukt inbäddad i det vita snötäcket, endast dörren är bar och skorstenen kikar fram ovan snön. Det är helt ofattbart att vårdagsjämningen passerat och att vi  precis lämnat vintertiden och gått över till sommartid.

Om drygt tre veckor åker jag med en grupp till min Reikistormästare i Kanada. Vi släpper våra begränsningar och får uppleva nya horisonter. På Vancover Island är det vår. Det känns lite underligt.  Vi flyger över kontinenten och lämnar allt detta kalla vita bakom oss för att landa på bar mark där vi kan strosa omkring i sandaler.

Men, det är då och nu är nu.

Jag tränar varje dag på att släppa sinnets begränsningar och det känner jag är en bra förberedelse inför vår bokade resa. Jag affirmerar idogt och håller kvar mantran som stärker mig på min väg. Jag ansvarar för tankar som försöker invadera sinnet och ta makten över min dag eller morgondag.

Jag är min egen skapare och varför då begränsa sig?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *