Your vibe attracts your tribe

Det är när jag ber om det bästa att strömma in i mitt liv och öppnar mig för att ta emot det som kommer –  då uppdagas mirakel.

Inför Reikikursen i Uppsala tog jag ett vägledande kort där det stod Gathering your tribe – Samla ihop din stam – mitt folk. Då bokade jag min flygbiljett.

Jag kände mig närvarande och gemenskapen med min klan fyllde varje cell i kroppen med innerlig glädje. Vi delade Reiki visdom via handpåläggningar och måltider som var tillagade med kärlek. Våra händer var våra hjärtans vingar..

Your vibe attracts your tribe. Mina vibrationer attraherade min fina reikifamilj som samlades för uppgradering och personlig utveckling. Våra värdar, Elin och Chris. lånade generöst ut rum och utrymme för en kärleksfull samvaro.  Reiki gav dem 1000 falt tillbaka genom att höja deras vibrationer och öppna nya kommunikationsvägar i deras relation.

För mig är det en ynnest att vistas i gynnsamma miljöer där jag 100% kan vara mig själv. Där jag är respekterad och älskad för den jag är. Jag slappnar av av alla vänliga energier som omger mig. Det är naturligt att kommunicera ur hjärtat och dela min sanning. Jag känner mig trygg och säker bland dem som ser vem jag är.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *