Endast det bästa är gott nog

Jag har ingen aning om vad som är det bästa men jag förlitar mig på att det som är det bästa för mig kommer till mig.

Här sitter jag med benen utsträckta på soffan och känner mig vilande. Mörkret är kompakt utanför och här inne är rummet varmt upplyst av olika ljuskällor.

Jag har det bra även om jag känner mig fysiskt trött just nu efter en arbetshelg på Meldersteins Herrgård. Retreaten vi anordnade var ombonat varm och fylld av kärlek. Det är en ynnest att ha förmånen att skapa platser för människor som vill sig själv väl. Tillsammans blir vi starka.

Idag har jag fyllt mitt inre med ljus genom att hänga med mitt lilla barnbarn som strålar ut godhet och villkorslös kärlek. Det bästa valet är mer än gott nog och ökar min tillit och tilltro till en fin och mjuk framtid.

I morgon är en ny arbetsdag och jag ser framemot att möta inbokade viktiga personer för sessioner med vägledd inre resa. En healing behandling ger så mycket mera än man kan tänka sig. Energi fyller på och harmoniserar kropp och själ samtidigt som oxytocinhalten i blodet ökar. Oxytocin är luftburet och bidrar till lugn och ro samt lindrar smärta. Energi strömmar genom händerna från givare till mottagare vid handpåläggning. Energi kan upplevas som kyla eller värme. Oavsett hur personen mår vid inledningen så blir det en avsevärd skillnad efter behandlingen. Effekter kan kvarstå i timmar eller dagar.

jag är så tacksam för att jag vaknade upp och började ta ansvar för att vidarebefodra healing till mig själv och andra

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *