Springtime in British Columbia

”I vår Reikifamilj är vi som grenarna på ett träd. Vi må växa i olika riktningar, ändå förblir vårt rotsystem ett”   Det är tryggt att veta.

Nu har vi två lediga platser kvar till vår resa till Canada. Du som fortfarande funderar har 7 dagar kvar att agera på. Vi måste släppa platserna i början på april. Vi inviterar dig/er med öppen famn att följa med och möta en underbar vår i British Columbia. Det är en fantastisk tid och underbart vacker omgivning där vi ska vistas. Allting står i full blom när vi anländer. Och de ”over there” väntar på oss vikingar. Wanja är född i Sverige och hennes dotter Anneli har en del av sina rötter här även om hon också tillhör native people i sitt ursprung.

Vi kommer att få ta del av first nations ursprungsritualer och vi kommer att göra reikisharings tillsammans med Wanja och några mästare som är bärare av traditioner. Vi kommer att erbjudas Yoga speciellt utvalt för vår unika grupp.

Trummor kommer att vibrera in i våra hjärtljud,  eldarna frammanar farfar eld, vi får närvara vid reningsritualer och vi kommer att känna the calling när Sanjiv spelar på sjungande musikskålar. Sanjiv och hans fru bjuder in oss i sitt hem där vi får lära oss mer om AyurVedisk matlagning. Utanför deras hus kan vi få se Kolibrifåglar. Våra utflyktsmål är speciellt utvalda så vi får möjlighet att besöka vackra små orter i omgivningen. I nationalparken i närheten vistas pumor, tvättbjörnar och andra skygga vilda djur.

Det här är vår andra resa dit och det blir den sista organiserade Reikiresan till Canada. Våra upplevelser kan vi dela och föra vidare till våra kommande generationer. Vi är så tacksamma för att ha blivit inviterade och kallade till alla dessa underbara människor. Det är en gåva att få ta del av ursprungstraditioner och känna att vi alla är ett. Vi ser vårt reikiarbete som fredsbevarande och känner att vi alla är förgrenade till varandra. Vi är alla i samma nätverk – i samma myocel. Vår cirkel sprider ljus och hopp till framtiden. Vi är alla färgstarka trådar i en vacker livsväv.

”We are always together and sometimes we meet”

 

 

 

2 svar på ”Springtime in British Columbia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *