Vad är healing?

Det här är healing för mig:

Att se, höra, beröra och bekräfta. Mig själv eller någon annan. Att våga vara mig själv med andra; i alla miljöer; kända och okända. Att våga stå kvar trots att något känns jobbigt eller är svårt. Att beröra mig själv och andra fysiskt, psykiskt, mentalt och andligt. Att förlåta mig själv och andra. Att acceptera det jag inte kan förändra och förändra det jag behöver för att må bra. Att säga det som behöver sägas utan att göra någon liten. Att slänga upp fötterna på bordet. Att bära hemstickade ullsockor som jag fått som gåva på kalla fötter. Att öppna en dörr för någon. Att le mot någon.

Gråt, skratt, tystnad, närvaro och sinnesro. Humor och galenskap. Barn, djur och natur. Träd att beröra och krama. Färger, ljus, eld, vind, vatten och jord. De olika väderstrecken/riktningarna. Alla små tecken som universum skickar till oss när vi är observanta. Ex. formen av ett hjärta i en kaffekopp.

Meditation eller inre resa i vårt mest fantastiska inre är ett sätt att öppna upp och stärka förmågan att bli/vara observant. Det är när vi stillar oss som vår hörsel, syn och varseblivning blir tydligare. Det är då vi ser tecken överallt.

Allt är energi med olika frekvenser. Healing är nuets och framtidens frekvensmedicin och som Wanja Twan sa; ett av våra viktigaste sinnen.

Det finns många healingtekniker som alla utgår från samma källa. Universum, Gud, Kraften, Källan, Den store anden, Den stora helheten; benämningar som uttrycks på olika sätt beroende på vilken kultur vi lever i eller har vuxit upp i.

Det viktiga i healingsammanhang är att vi värdesätter ödmjukheten för något som är större än människan och som vi alla kan vara kanaler för. Det finns inga rätt eller fel sätt när vår utgångspunkt är kärlek. Ren pur kärlek och compassion. Vi behöver utöva det till oss själva lika mycket som vi ger till andra.

Jag har lagt ner oerhört mycket tid på att fördjupa mig i Reiki som är en gammal tradition med ursprung i Japan. Den är så enkel och lättillgänglig för alla som är redo att påbörja eller komma djupare, lära sig att navigera i vårt mest briljanta inre universum.

Vi har ständigt kurser (under olika former/privat eller i grupp) i Reiki och energierna gör förändring omedelbart. Reiki är utvecklande, läkande, spännande, spirituellt, roligt och ger en otrolig uppgradering.

Vi anordnar olika sammanhang för avslappning, hälsa, vitalitet där vi använder oss av tekniker som är lättillgängliga för alla som vill hitta nya vägar. Under gynnsamma former får alla som deltar känna sig trygga och säkra. Du kommer precis som du är, där du är och får redskap att använda som leder framåt.

Nästa healingretreat är sista helgen i januari och du som känner kallelsen är välkommen att tillbringa dagar för återhämtning tillsammans med oss.

Du kan vara reiki initierad eller inte. Du kanske har lärt dig Reiki för eoner sedan och glömt att du ens kan det och då får du möjlighet att uppgradera dig. Du som inte har Reiki med dig använder dig av din medfödda healingkraft. Eller också kommer du och lär dig Reiki innan. Reiki är en teknik som jag skrev tidigare och den ger ett naturligt skydd att behålla din egen naturligt medfödda energi. Energitjuvar kommer inte åt din energi. Punkt!

Följ med oss på en resa till Indien i mars

Läs mer om vårt healingretreat 31 januari-2 februari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *