Börja nu

Livet är fullt av överraskande moment. Vi vet ingenting om morgondagen och tur är kanske det.

I hela mitt liv har jag varit en fallare och min rygg ser ut efter det. Om vi skulle jämföra min ryggrad med ett torn byggt av klossar så skulle det vara ganska utmanande att försöka få tornet stabilt.

Nu är det snart 5 år sedan mitt sista osnygga fall. Men av någon anledning var det dags i söndags.Jag ramlade i en trappa på Cape East i Haparanda. Jag missbedömde (såg inte)hur jag klev galet i trappan. Kroppen gjorde en rotation i luften innanjag dunsade ner. Som tur var slog jag inte huvudet. Det jag kände var en vansinnig smärta i midjan och bakåt mot ryggraden.. Jag drog iväg en stund, kanske svimmade. som tur var så hade jag en av mina mästare med mig så healingsessionen startade omedelbart. Personalen på hotellet agerade snabbt och effektivt med stor vänlighet. Vi fick hjälp med matleverans till rummet och jag kände mig som en drottning mitt i eländet.

Maria är trygg och säker och healingkraften som förmedlades via hennes händer förflyttade, dämpade, stöttade smärtprocessen i midjeområdet.

Jag känner mig så tacksam för stödskogen jag har i mitt ”nätverk”. Homeopatisk, medicin, healing och mjuka stödjusteringar som famnar om. Jag är också så tacksam för att jag lever även om det har känts smärtsamt stundvis.

Jag tog ett kort på vad ”de där upp” ville förmedla till mig idag med tanke på min tillfälliga skada.

”Begin now” säger de. Allt börjar med det första steget även om du inte känner dig riktigt redo. Du är i slutet av en livscykel och på väg in i en ny. Hissa din segel för att nå nya horisonter.

Lao Tzu: A journey of a thousand miles begin with a single step”

4 svar på ”Börja nu”

  1. Ajdå! Jag är själv en oturfågel och vet hur påfrestande och smärtfyllt det kan vara. Krya på dig💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *