GATHERING your TRIBE

The Calling – Hör du kallelsen?

Reiki energierna är kraftfulla och om du är observant kan du höra/känna vibrationerna genom luften. Vi har skapat ett reikievent som går av stapeln på Meldersteins Herrgård mellan 22-24:e september. Intresset är stort och vi har redan många inbokade. Vi är många här uppe i Norr som använder oss av reikivifrekvenserna. Jag invigdes av Irma 1992 och har varit Reikimästare sen 1984. Känner mig så tacksam för alla jag fått äran att inviga i den här säkra och kärleksfulla traditionen.

”Your Wibe attracts your Tribe”

Reiki ”triben” klanen är så otroligt säker och hållbar. Vad skulle det ha blivit av mig utan reiki. Vete tusan om jag ens skulle vara vid liv? Så glad för vårt livslånga förhållande.

Vi inleder retreaten på Melderstein med en Reikimästardag på fredag dit vi inviterar mästare som utbildats enligt den här ursprungsvägen. Här har vi möjlighet att mötas , lära känna varandra (på nytt) och dela våra erfarenheter om det som hänt på vår väg med reiki. Vi är säker på att det ger ny inspiration för en ännu mer vidsynt framtid.

På lördag – söndag fortsätter vi med en retreat där du och andra som vill delta är välkommen. Herrgården har några enstaka ER så de flesta får bo i/dela DR. Det finns även möjlighet att ta med husvagn eller husbil att bo i om rummen tar slut. Vi fortsätter träna reiki och får ta del av ursprungstraditioner via Anneli och Don.

Min linje bakåt är; Usui, Hayashi, Takata, Wanja Twan och Irma Gustafsson som hjälpte Wanja att anordna kurser i bl.a. Stockholmstrakten från start. Wanja var född i Sverige och emigrerade till Kanada när hon var 21 år. Den första kvinnliga reikimästaren Hawayo Takata var den som invigde både Wanja och Anneli i den här reikitraditionen.

Det mest fantastiska är att vårt långväga besök från Kanada kommer att dela med sig av sin kunskap om reiki och om ursprungsbefolkningarna i Kanada. Annel Twan, grandreikimästare, är dotter till Wanja Twan som introducerade reiki i Sverige 1982. Hennes man Don Beachan är också grandreikimästare. Han leder även ceremonier i bl.a. svetthydderitualer och arbetar med medicinhjul. I hans tradition ingår trumcirklar naturligt.

Maria och jag träffade Anneli och Don senast i Stockholm i oktober – 22. Vi fick delta på en speciellt anordnad reikisharingkväll via en äldre mästare som jag träffat tidigare. Kvällen var tillägnad Ursulas mästare och elever men hon gjorde ett undantag för mig (för gamla tider). Anneli hade varit inbjuden till Amsterdam som huvudtalare när Reik fiade 100 års jubileum i Europa. De kom från Amsterdam till Stockholm. Där och då bokade vi in dem till ljuset i Norr och Norrbotten. Wanja har varit och hälsat på mig/oss här upp flera gånger och nu är det Annelis tur.

Vi kommer att anordna 1-2 Reikisharingkvällar i Luleå veckan innan eller efter evenemanget så fler har möjlighet att ta del av reikhändelserna.

Kontakta mig om du är intresserad. Jag har låååångsemester men du når mig via SMS eller Messenger.

Varma sommarkramar till dig från mig

2 svar på ”GATHERING your TRIBE”

  1. Hej Monika.
    Känner mej kallad, sen första gången jag hörde att de skulle komma.

    Men jag har ingen Reikiutbildning och kommer nog inte ha det.

    Jag och Bengt har bröllopsdag den helgen. Och känner att jag ska träffa dessa personer. Vet ej hur.

    Har fu förslag?

    1. Hej Ann-Louise <3
      Vi kommer att anordna en kväll där fler kommer att å tillgänglighet att träffa/delta i reikisharing och trumceremoni. Återkommer med mer info. Kram.Monika <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *