Reikiretreat på Melderstein Herrgård

Vi kommer med glädjande nyheter om Reiki.

I september får vi efterlängtat besök från Kanada; Vancouver Island. Anneli Twan och hennes man Don Beacham företräder Usui Traditionel Reiki och är linjebärare efter Annelis mamma Wanja Twan. De är från Norr och kommer till oss i Norr för att dela med sig av sina berättelser om Reiki. De tillhör Isbjörnsfolket och ärar de nordliga vindarna samt healingen med rening som färdas med kyliga isvindar.

Vi har anordnat två resor till Vancouver Island 2018 & 2019 för att möta gammelmästare Wanja Twan (som jag känt sedan 1994) och ursprungsbefolkning First Nations. Vi träffade även Anneli och Don på en Reikisharing i Stockholm i höstas. Anneli var inbjuden som hedersgäst och talare på Reikifestivalen i Nederländerna. Anneli har axlat och tagit över att föra vidare reikilinjen efter sin mamma som dog 3/9 2019.

Vi känner oss tacksamma för att få möjligheten att anordna en Reikimästardag för första gången här uppe i Norrbotten. Detta kommer att ske fredagen den 22 september på Melderstein Herrgård. Där möts vi för att dela berättelser, erfarenheter, utöva reiki, samlas i reikisharings och lära känna varandra på nytt.

Mästarna ; alla som har invigts av Wanja, (introducerade Reiki i Sverige 1982), Irma, (introducerade Reiki i Luleå 1992), Monika (axlade linjen 1992) eller någon annan i linjen, kan mötas under denna fredag eller stanna kvar över hela helgen.

Reikiretreaten pågår under lördag 23 och söndag 24 september. Under mästardagen och retreaten kommer vi att få vara med om trumcirkel, meditationer, ge och få reiki och få en vidgad syn på den fina traditionen vi är bärare av. Vi kommer ut med program, tider, upplägg och priser.

Vi erbjuder boende i dubbelrum och helpension. Det finns några enstaka enkelrum. Finns också möjlighet att ta med sig husbil eller husvagn att bo i.

Vi ser framemot detta event och längtar efter att möta er alla. Reiki är en kärleksfull plattform som inkluderar med kärlek och värme.

Med ljus och kärlek – Monika Livskraft i Luleå AB

Ett svar på ”Reikiretreat på Melderstein Herrgård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *