GOTT NYTT ÅR 2024 – Magenta året väntar in oss

Inom några timmar lämnar vi 2023 bakom oss.

År 2023 var ett VIOLETT år som förebådade andlighet, inspiration och nåd.

Förhoppningsvis har vi fått till oss inspiration mitt i allt elände som har stärkt oss så vi står kvar och ge den inre kraften näring. Må vi ha fått modet att svara an för att medvetet skapa starka och solida stödskogar där var och en av oss har kraft att agera som de starka stödträd som vi kan vara. Vi har inte råd att ge upp. Vi behöver känna nåd.

Jag känner en stor tacksamhet och ödmjukhet för att jag lever där jag lever just nu. Känner stor tacksamhet för att jag har förmånen att bidra med det som jag är här för. Att stödja och inge hopp. Jag är tacksam för min hälsa och friska kropp.

Jag är tacksam för mina gåvor och att jag har förmånen att använda dem i alla möten med människor och djur. Jag känner mig tacksam för varje möte där jag ser smärta omvandlas till stjärnglans i blicken. Ögon som strålar ger hopp – det är vackert med strålglans.

Detta är mitt innerliga TACK till er alla som gett mig förtroendet att få ta del av era liv. Tack för att ni hört av och vänt er till mig med era funderingar och reflektioner.

TACk till er alla som bokat in er på retreat och andra evenemang. Tillsammans har vi varit starka; nästan oövervinnliga. TACK för att ni finns; ni är VIKTIGA.

Om några timmar går vi in i år 2024 som är ett MAGENTA år. Ett år som förespråkar JOY (barnets äkta och sanna glädje) och FRISLÄPPANDE.

Må året känna sig välkommet. Må vi alla ha modet att hoppa från 2023 till 2024 med lätthet. Vi vet vad som har varit men vi vet inget om det som är på väg.

Låt oss bära hoppets baner

Låt oss TRO

Låt oss ha tillit

Låt oss sprida kärlek med vindarna

Låt oss veckla ut vingarna och lyfta…flyg högt…låt vindarna bära oss…

GOTT NYTT ÅR, HAPPY NEWYEAR

4 svar på ”GOTT NYTT ÅR 2024 – Magenta året väntar in oss”

  1. 2024 kommer att bli fint. Det blir det året som jag går Reikikurs hos dig. Det ser jag fram emot. Det blir när det är dags. IRL ❤️

    1. På nån stund ses vi Anette <3 Då vandrar vi bredvid varandra med reiki som den vackraste tråden mellan oss. Vi väver våra vävar tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *