Möten som berör

Monika Palo – Donna Eden

men… jag känner igen ditt ansikte…jo, vi har setts förut; i Wales…

mötet blev magiskt och båda fick en välsignelse                                                               ”We are always together and sometimes we meet”

Vi är båda energimedicinkvinnor som mjukar upp  vägen för generationer framåt. Vi är vägvisare som enträget och målmedvetet står kvar trots starka vindar som försöker förflytta oss från våra utvalda spår ibland. Men det gör inget; vi kliver tillbaka och står där ännu mera förankrade än tidigare. Vi har inte tid att tveka längre. Vi vet vem vi är och vart vi är på väg. Vi går inte framför någon – vi går bredvid.  Vägen är tillräckligt bred för oss alla.

Våra medmänskliga uppdrag är livsviktiga. Med innerlighet, närvaro, medvetenhet, omtanke,  respekt, vidsynthet och vänlighet känns stegen lättare att ta mot en mer hållbar framtid. Vårt yttersta ansvar är att inge hopp och sprida tillit genom vårt agerande. Konsekvent ska vi föra ut budskap om kärlek och vänlighet för en mer medmänsklig tillvaro för stora och små.

Vi har mycket att göra och vi kan använda skrattet för att låsa upp dörrar som varit stängda tillräckligt länge. Med hjälp av humor kan vi få sorgsna och svikna hjärtans dörrar slå upp och släppa in livet. Vi har varit instängda för länge i rädsla att bli sårade om vi visar vårt rätta jag. Många av oss har känt så stor rädsla att inte duga och har gjort allt för att dölja vem vi egentligen är. Men, vi har inte tid längre!

Ingen av oss vet någonting om morgondagen. Nu är nu och vi har möjligheten att påverka våra egna liv där vi är. Vi är både ordförande och VD i vårt eget liv. Som ledare bör vi ta ansvar och välja att agera efter hjärtats röst. I vår mittpunkt finns kompass och karta där vi kan ta ut kursen för att navigera dit vår längtan vill.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *