Universum viskar till oss

Resan till Canada har satt igång nya energier i den andliga sfären

Förra gången, april 2018, sökte ugglorna upp Anneli (Twan) och Sanjiv för att förebåda vår ankomst långt innan vi anlände.

Eftersom ugglor är mest aktiva under nattetid så känns det som om de med sin vishet ville dela med sig om våra, vikingarnas, kommande transformationer. Ugglan är ett vördat tecken som kan väcka rädsla till liv eftersom den är en symbol för mörkret och det okända. Den förknippas också med död och pånyttfödelse. När nån aspekt av oss dör (gamla mönster, präglingar) ges nya möjligheter för utveckling. Ugglan existerar också i drömvärlden där vi kan få tillgång till visioner och mystiska insikter.

Nu är vi snart på väg igen och den här gången hade jag en dröm.

I drömmen fick jag ett ett kraftfullt möte med en oerhört vacker och närvarande kolibri. Jag hörde och såg hur den ryttlade i luften med sina små snabba vingar. Det var som om fågeln zoomades in och var helt nära. Jag antar att det var en hane på grund av dess fantastiskt klara och vackra färger. Den var skimrande grön, lite blå och turkos. Kolibrin var oerhört medveten om min närvaro och att jag stod redo att fotografera den. Han stod helt stilla i luften och vände sitt ansikte mot mig och log. Återigen zoomades han in och landade precis framför mitt ansikte. Så stor, vacker och skimrande. Det kändes som om mitt hjärta smälte av förundran och tacksamhet.

Ungefär samma tid( de är nio timmar efter oss) var Anneli och Don på besök vid nativereservatet där den fina svetthyddan står. Helt plötsligt dök en kolibri upp och ryttlade (de står som still i luften och flaxar frenetiskt med vingarna) framför Annelis ansikte. Sen flög den vidare. Båda tyckte vi att det var märkligt när vi hängivet tog emot budskapet. Nu är det kolibrin som förbereder vår ankomst.

Kolibrin är mitt totem eller kraftdjur för hjärtat.

Kolibrins budskap:

Kolibrin kallar att öppna dig för ljus och kärlek.  Du får mod att öppna ditt hjärta och ta emot mer Joy och öppenhet. Det är dags att visa dina äkta känslor till människor i din närhet. Kolibrins energi har det som behövs för att göra en lång resa. De här energierna ger mod och vägledning för att våga påbörja och lyckas med din resa. Det kan vara en andlig resa som slutligen leder dig tillbaka till din källa. Kolibrin vet var kunskapens källa finns och var man hittar livets goda nektar. Den lär dig att hitta och leva med det som är bra för dig. 

Magi och mirakel. Kommer du med oss på resan som är i hjärtats kraft?

https://www.facebook.com/events/2063314837214612/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *