Sommarreflektioner…

”Någonting fångar min uppmärksamhet och nånstans i mitt inre noterar jag det på något sätt. Det har såtts ett frö som börjar gro, ibland på ett omedvetet plan. Jag går omkring och plockar med något, tar igen mig eller donar omkring utan att ha en tanke på det som redan startat i mitt undermedvetna”

Har du varit med om det?

I går tog jag ett kort för dagen där det stod att jag skulle iaktta mina relationer. Relationer med nära och kära, med vänner, bekanta m.m. Intressant. För mig handlar allt i mitt liv om relationer. Jag har relationer med blommor, träd, djur, maten jag äter, drycken jag dricker, mineraler, vitaminer, orden jag använder, bilder, texter, böcker och den viktigaste av alla relationer är den med mig själv. Jag pratar med allt; vattnet jag badar i, min kropp, spisen jag använder, elden, jorden jag planterar växter, växterna m.m.

Det tar tid och krävs en uppoffring att få en god och kärleksfull relation med mig själv. Det underlättar helt klart om det finns en gynnsam plats med accepterande omgivning där jag får vara den jag är utan förbehåll. Det är inte alltid så enkelt, speciellt om jag inte vet vad jag söker och sen plötsligt när jag vet släpper den obekväma känslan. Ibland fattar jag ingenting. Och det behöver jag väl inte göra heller. Jag kan träna mig på att acceptera och försonas med mig själv tills jag behöver ta ett annat steg. Annars får jag hitta ett ny metod att släppa det som förbryllar. Det jag behöver är att ge mig själv en plats och utrymme att processa med mina inre angelägenheter. Då är det skönt med en stödskog.

Häromdan kom jag att tänka på vår kommande fullmåneceremoni 15/8. Jag beslutade mig för att släppa tanken och funderingarna över meditationskvällen. Jag beslöt att ge den ett fritt spelrum att sköta sig själv. med glada bokningar genom etern. Det fick bli till det högsta bästa. Energierna sändes iväg fritt och helt plötsligt så var det fullbokat. Intressant!

Fröna såddes (FB evenemang) föll ner i god jord (människor läste info). Där fick de gro ett tag (personer kollade i sina agendor och kände efter om intresset var nog stort). De som var redo agerade genom att boka in sig. Flera inom några timmar. Intressant!

Detta med energier är spännande. Allt är energi och energi är våglängder eller frekvenser. De färdas snabbt genom etern. Nu gör jag ett nytt sprudlande energikast genom etern. Jag beslutar att släppa fri Längtans Retreat oxå. Vi har flera bokade och jag inser att de som ska komma kommer för att det är det högsta bästa. Just nu. De som är på väg får en plats i en gynnsam miljö där de kan förbättra relationen med sig själv och sitt allra mest kärleksfulla hjärta.

Så; du som känner att du överströs av gnistrande healingenergi du är VÄLKOMMEN. Fånga dagen och ge dig ut på ett äventyr i ditt inre universum.

4 svar på ”Sommarreflektioner…”

 1. Tack för en tänkvärd reflektion

  Min favoritfigur Herregud & Co sa just : ”Jag har nästan tagit ett stort steg framåt”

  1. Godmorgon Annika <3
   Roligt med Herregud & Co 🙂
   Visst är det intressant med vad vi gör av reflektioner och vilka relationer vi har? Hoppas du har det bra där du är och reflekterar innan du agerar.
   Kram till dig från mig <3

 2. Härliga reflektioner, jag försöker också så frön, samtidigt har jag en hel del att jobba på mig själv först, men jag håller på, för nu är det dags att ta tag i mig ❤

  1. Hej Sandi <3 Du är på rätt väg. När vi startar med att svara an på vårt eget välmående sprids ringarna på vattnet så mycket snabbare. Ta dig själv i handen och släpp den inte. Det är du värd. Med värme Monika <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *