Guld för fullkomlighet

Idag är en gulddag enlig Din Personliga Färgkod. Siffran 9.

När man räknar ut den personliga färgkoden använder man sig av numerologi (talmystik, symbolik, varje tal sägs ha en egen innebörd)där endast ental räknas in; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. När det blir dubbeltal så adderar man siffrorna tills man får ett ental. Ex; siffran 10 blir 1 + 0 = 1, siffrorna 27 blir 2 + 7 = 9 (idag). Härstammar från det latinska ordet ”numerus” som betyder nummer och det grekiska ”logos” som betyder ord, tanke uttryck; ca 5000 år gammalt.

Förutom numerologi använder man sig av Enneagram (grekiska ordet ennea betyder modell och ”grammos” något ritat eller skrivet) som är en dynamisk modell för att utveckla förståelsen för oss själv och människorna runt omkring. Det är en sorts personlighetstest som belyser drivkrafter, rädslor och beteenden för nio olika personlighetstyper. Själva Enneagramssymbolen finns dokumenterad flera 1000 tals år tillbaka i tiden.

Till uträkningen för varje kod har vi sammanlänkat de flera 1000 år gamla metoderna med färger. Varje färg eller kulör har sin särskilda prägel.

Denna metod är en av många metoder att lära känna sig själv på en djup nivå och använda vetskapen på ett dynamiskt och utvecklande sätt. Ingenting är rätt eller fel. Bara intressant.

Guld.

Guld för fullbordan och fullkomlighet.

Du är guld värd. Du har ett hjärta av guld. Du är guld för mig. Tala är silver – tiga är guld. Det finns många talesätt där guld klassas högt. Så även i tävlingar: jag kom på 1:a plats och vann guld. Fick ställa mig högst upp på prispallen.

I Din Personliga Färgkod har guld inget högre värde än de andra 8 kulörerna. Den har kvalitéer som berättar en del om din personlighet. Ett mynt har två sidor; så också i den här tolkningen. Om vi tar in ett karaktärsdrag så företräder siffran 9 även eremiten enligt tarot vilket innebär att en som är GULD enligt koden har stort behov av självvald ensamhet för sitt välmående. Hen har också behov av meditation, stillande och återhämtning.

Din Personliga Färgkod är intressant att förkovra sig i. Låter det intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *