SFB – SoulBodyFusion

Reflekterar över livet och mina vägval

Ute är vitt, vitt och mera vitt. I den vita kulören finns alla andra kulörer. Vi är fortfarande inne i en mörk årstid så de vita frekvenserna som lägger sig som ett fluffigt täcke över landskapen hjälper till att ljusa upp omgivningen. Himlen har en nyans i grått men vi vet att ljuset är där. Så viktigt att vistas ute för att tanka in Lux som är enheten ljus mäts i. Jag som mestadels vistas inomhus (just nu) får in 500 lux av inomhusljuset medan alla som vistas ute fyller sig med 10000 lux. Det är skillnad.

Coronapandemin är fortfarande aktiv och jag har minimerat mitt arbete på KiCenter. Jag har bestämt mig för att prioritera min egen säkerhet i några dagar eftersom jag har en inbokad tid på ortopedkliniken SUS på tisdag 19/!. I kallelsen var det tydligt utmärkt (svart text på rött papper) att patienten absolut inte får ha förkylningssymtom vid besök hos läkare. Normalt sett är jag inte speciellt oroad för virus men JUST NU är det väldigt angeläget att få komma till ortoped för bedömning av höger knä. Knäet är för tillfället obrukbart smärtsamt och försämrar min sömn samtidigt som den hindrar mig från att röra mig. Speciellt utomhus. Nästa steg kan bli operation och min intention är att få en korrekt och tydlig bedömning för att kunna gå vidare. Jag styr min mentala kapacitet med att se mötet som lyckat och framgångsrikt.

Det jag får jobba med är mina gamla erfarenheter av att bli bemött som äldre kvinna med knäproblem – artros – och att problemet förminska/negligeras. Jo, det finns även artros/nedslitning i bilden men problemet är trasig menisk och en liten fraktur.

Under lång tid av vald isolering och tillbakadragande har jag blivit medveten om (och bra på) att använda tekniken som hjälpmedel/stöd vid distansbehandlingar/möten.

Jag erbjuder därför nedanstående metoder via Messenger, ZOOM, FaceTime.

SBF – SoulBodyFusion; att integrera och sammanlänka kropp och själ. Trauman och händelser som skakar om livet på något sätt sätter sina spår. Genom denna fantastiska behandlingsmetod harmoniserar vi och rensar det som ska släppas. Metoden görs i två steg under sessionen.

REIKI: Att använda energier på distans. Kan läsa av kroppstillstånd och låta frekvenserna harmonisera kroppssystemet. Mycket verksamt vid personlig utveckling och för att finna sinnesro. Eliminerar stress och ökar avslappning.

CHAKRABALANSERING: Att balansera och harmonisera kroppens vitala energisystem. Stödja kroppen till självläkning genom att rensa och fylla på. Vi använder färg, pendel och guidar dig igenom hela processen. Den gör avsevärd skillnad.

GUIDAD VÄGLEDNING: Att använda guidad meditation och egenbehandling som instrument för välmående. Du får medverka på distans eftersom det är du som är VD mästare i ditt liv. Vi tar affirmationskort för stöd.

EFT – EmotionalFreedoomTecnic: Knackning/Tapping på akupunkturpunkter för att förändra oönskade beteenden. Beroenden; Rökning, godis, socker, fobier, rädslor… Du tar över kommandot i dig själv och över ditt liv.

Distansbehandlingarna fungerar förträffligt bra och är lika verksamma som fysisk behandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *